Announcement
Collapse
No announcement yet.
Unconfigured Ad Widget
Collapse
چھڈ نی سہیلیئے
Collapse
X
-
Re: چھڈ نی سہیلیئے
yaar mein iss thread ko new posts mein dekha to ignore ker diya...
fir dobara aai to socha ke saheliye likha he saara ne..ja ker post kerti huhn ke tu ne mjhe mkhatab kiya
magger jabh mein ne thread khola to......Lo and Behold ..likha tha dedicated to u-r372-haha
firefox mein yeh videos nhi play hote..IE mein dekhuhn gi ke tu ne kiya dedicate ker diya he...agger acha na huwa to tumein to maloom hi he na abh k mein kiya kahuhn gi:lol
uss se pehle mein tumara thread lagaane per shukriya aadha kruhn gi....so Thanks a lot:rose
wese Masood nhi abh flirting kerne aur dedications kerne to tu ne mjhe target krna shurru ker diya........:think:
yeh batao...masood k saath flirting ka season khtam ho gya he:lol
sigpic
-
hun mein sunn liya weh........................
acha huwa tum aa gai Saraah live sun lo k mein kya kahuhn gi........
KOTHE DA SIRR!!!!!!!!!!!!
tenu pta we menu eyo jya mujik jharra v ni psand kurreh...ffir to menu kiyuhn dedicate kita
sigpic
Comment
-
372-haha
یار ایہ تیرا کھوتا تیرے نال ای رہندا اے نا 372-haha
ویکھ تو میری سہیلی نہیں ؟ ہے نا ۔۔۔۔تے فر میں سہیلیاں والے سارے گانے تینوں ای ڈیڈیکیٹ کراں گی نا :shyy:
یار اوہ مسعود ہورے کتھے ٹر گیا اے میرا فلرٹ سیزن تے حالے چل رہیا سی تے اوہدا تینوں پتہ چلدا ای رہندا اے 372-hahaشاہ حسین جیہناں سچ پچھاتا' کامل عِشق تیہناں دا جاتا
Comment
-
ja mein ni tere nal ghall kerdi..........:donno:
je tu menu saheli smjhdi te aeho jya gaana dedicate kerdi???sheliyahn di psand da khyaal rakhi da ae!!!!!!!!!!!!
nein khota mere naal ni rehndha ..jadh mein koi bakwaas post dekhdi aahn ..khas tor te tere walluhn te fir mennu KOTHE DA SIRR yaad aa jandha ae!!!!!!!!!!!
hun tere naaal koi ghall ni krni..
ja labh Masood nu ..te ker flirt audhe naaal..menu tang na ker372-shed
sigpic
Comment
Comment