Announcement
Collapse
No announcement yet.
Unconfigured Ad Widget
Collapse
'Express yourself'
Collapse
X
-
Re: 'Express yourself'
Originally posted by saraah View Posttussi puch k keeh krna aabi bhaiiiiiiiiiiiiiiiiiii :zuban:میں سوچیا بڑی پردھان قسم دی رن اے بندہ کدرے سلام دعا ای کڈ لیندا اے ویسے فوٹو توں تے بڑی پھٹی ہوئی لگدی اے ے ے ےے
372-haha372-haha372-hahaساقیا ہور پلا ہور پلا ہور پلا
Comment
-
Originally posted by aabi2cool View Postمیں سوچیا بڑی پردھان قسم دی رن اے بندہ کدرے سلام دعا ای کڈ لیندا اے ویسے فوٹو توں تے بڑی پھٹی ہوئی لگدی اے ے ے ےے
372-haha372-haha372-haha
:lahoul
bongiyaaan marnay me aapka koi saani nae aabi bhai :yy:
ja rahi hoon me :nnnnnn:شاہ حسین جیہناں سچ پچھاتا' کامل عِشق تیہناں دا جاتا
Comment
-
-
Originally posted by aabi2cool View Postala ja zaroor ja par ik gal tay sundi ja
ja fittay monh ee 372-haha
agar me en kisi din aapko esy keh diya na phir na kehna hayaa nae rahi :ANYWORD14شاہ حسین جیہناں سچ پچھاتا' کامل عِشق تیہناں دا جاتا
Comment
-
Originally posted by aabi2cool View Postfaittayyy ee monh k
Originally posted by senorita View Postkuch log kitne aqalmand hote hen na:hehe:
Originally posted by munda_sialkoty View Postmein shayad kuch kuch loogon ki tarah he hoonشاہ حسین جیہناں سچ پچھاتا' کامل عِشق تیہناں دا جاتا
Comment
-
Originally posted by munda_sialkoty View PostCharlie diye kush lagdiye seedha seedha kehna waan ke mein akalmand waan :lpop:
muje thapparr mara tou kiyon mara :yy::yy::yy:
me nae charlie di kuj lagdi 372-haha:zuban:
aap aqal mand hain yani logon ki trah :ANYWORD7شاہ حسین جیہناں سچ پچھاتا' کامل عِشق تیہناں دا جاتا
Comment
-
Originally posted by saraah View Postmuje thapparr mara tou kiyon mara :yy::yy::yy:
me nae charlie di kuj lagdi 372-haha:zuban:
aap aqal mand hain yani logon ki trah :ANYWORD7
Oye Aabi parinday, sambhaal apni pain nu:thmbup:
Comment
Comment